لقمه مرغ و پنیر یک شام خوشمزه برای اعضای خانواده
آخرین خبر/ مواد لازم :
سیب زمینی (پخته و رنده شده) - 300 گرم
سینه مرغ (چرخ شده) همراه با یک پیاز کوچک - 160 گرم
پنیر گودا (رنده شده) - 50 گرم
پودر سیر - به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه - به مقدار لازم
پنیر پیتزا(رنده شده) - 100 گرم
پودر سوخاری - به مقدار لازم
روغن سرخ کردنی - به مقدار لازم
طرز تهیه:
سیب زمینی، مرغ، پنیر گودا، پودر سیر، نمک و فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید و با دست ورز دهید تا کاملاً حالت چسبندگی پیدا کند.
از مایه آماده شده به اندازه گردو بردارید و در کفِ دست پهن و صاف کنید، سپس مقداری پنیر پیتزا در وسطِ آن قرار دهید و آن را به شکل دلخواه فرم دهید.
لقمه ها را در پودر سوخاری بغلتانید و در تابه، سرخ کنید، سپس روی صافی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. توپک ها را در ظرف موردنظر بچینید و به دلخواه تزیین و سرو کنید.