سرآشپز پاپیون/ تاتلی یه نوع دسر بر پایه باقلواست که هم خیلی خوشمزه است و هم بر خلاف باقلوا بافت نرمی داره.

مواد لازم تاتلی
خمیر باقلوا۱ بسته
کره۱۵۰ گرم
روغن مایع۱۵۰ گرم
مغز گردو یا پسته خردشده به مقدار لازم
مواد سس 
تخم مرغ۲ عدد
شیر۱ پیمانه
ایرمیک۲/۳ پیمانه
روغن مایع۱ پیمانه
وانیل‏۱ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر۱ قاشق مربا خوری
مواد شهد:
شکر۱ پیمانه
آب۱/۲ پیمانه
گلاب۳ قاشق سوپ خوری
زعفران دم کرده۳ قاشق سوپ خوری
هل۲ عدد
آب لیمو ترش۱ قاشق مربا خوری
طرز تهیه تاتلی
زمان تهیه ۴۰دقیقه
زمان پخت ۶۰دقیقه
۱
دوتا ورق خمیر باقلوا روی هم قرار بدین و با کره ذوب شده و روغن که با هم مخلوط کردید چربش کنید روش پودر پسته یا پودر گردو بریزید به صورت بادبزنی تا بزنید و داخل ظرف قرار بدید تکرار کنید تا ظرف کاملاً پر بشه
۲
بعد از اینکه ظرف پر شد روی باقلوا ها رو هم مقداری کره و روغن که باهم مخلوط شده بریزید و داخل فری که دمای ۱۸۰ درجه گرم شده به مدت ۳۰ دقیقه یا تا وقتی که روی خمیر باقلوا تون طلایی بشه قرار بدید
۳
تو این فاصله شهد رو آماده کنید شکر و آب و دانه های هل را داخل ظرف بریزید روی حرارت ملایم قرار بدید بعد از اینکه شکر حل شد و شهد شروع به جوشیدن کرد بهش گلاب و زعفرون و آب لیمو رو اضافه کنید چندتا جوش که زد خاموش کنید
۴
باقلوای آماده شده را از فر بیرون بیاورید و مواد سس رو آماده کنید تخم مرغ رو به همراه وانیل کاملا بزنید یک دست که شد بهش روغن و شیر را اضافه کنید و مخلوط کنید ایرمیک و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و به مواد سس اضافه کنید و با همزن بزنید تا کاملا یکدست بشه
۵
حالا سس آماده شده را روی مواد بریزید و دوباره داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار بدید تا کاملاً روش طلایی بشه
۶
وقتی که کاملا پخته و روش طلایی شد از فر در بیاید و روش رو شهد بدید و اجازه بدید که به خوردش بره و بعد برش بزنید و اون رو به همراه بستنی و یا در کنار چای می تونید سرو کنید

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar