نکات طلایی پخت نان رول دارچینی
آخرین خبر/ این نون دارچینی خوشمره رو حتما امتحان کنین که فوقالعادست
مواد لازم
اب ولرم ۱/۴ پیمانه
شکر ۱ ق م
خمیر مایه فوری ۱ ق غ
کره نرم ۹۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل ۱/۴ ق چ
شکر ۱/۳ پیمانه
شیر ولرم ۳/۴ پیمانه
ارد ۳ تا ۴ پیمانه
کره ذوب و ولرم شده ۵۰ تا ۶۰
شکر قهوه ای ۳/۴ پیمانه
دارچین ۲ ق چ
مواد لازم برای آیسینگ خامه ای
پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم
خامه ۱۰۰ گرم
وانیل ۱/۴ ق چ
شیر ۱ ق غ
طرز تهیه
اب ولرم رو با شکر و خمیر مایه مخلوط روشو پوشانده تا خمیر مایه فعال بشه.
کره نرم+شکر+تخم مرغها+وانیل و شیر را با هم مخلوط کنید.
و بعد خمیر مایه فعال را اضافه و آرد را به تدریج اضافه و با همزن یا دست هم بزنید تا خمیر جمع شود.(در این مرحله هنوز خمیر چسبناک است)
روی سطح کار کمی آرد پاشیده و خمیر را روی سطح آرد پاشی 10 دقیقه ورز دهید تا کاملا لطیف شده و به دست نچسبد.
ابتدای ورز دادن چسبندگی خمیر خیلی زیاد است لازم است کم کم آرد اضافه و ورز دهید.
( دقت کنید آرد را خییلی کم کم اضافه کنید و بیشتر چسبندگی خمیر را با ورز دادن بگیرید وگرنه خمیر سفت و خشک شده و نان در فر سنگین شده و پف نمیکند. )
خمیر را در کاسه چرب قرار داده روی آنرا پوشانده و 2 ساعت در محیط گرم قرار دهید تا حجمش دو برابر شود.
سپس با مشت پف خمیر را بخوابانید.
خمیر را روی سطح آردپاشی به ابعاد 40×60 سانت باز کنید.
کره مذاب و خنک شده را روی خمیر بپوشانید و سپس شکر قهوه ای و دارچین را مخلوط و روی نان ریخته (میتوانید میزان شکر را کمتر کنید)
(شکر قهوه ای طعم نهایی نان را عالی میکنه ولی اگه در دسترس ندارید از شکر سفید دانه ریز استفاده کنید.)
شروع به رول کردن خمیر کنید. ( من برای برش زدن از یه نخ کمک گرفتم)
کف ظرف را چرب و رول ها داخل ظرف گذاشته روی ظرف را پوشانده و 2 ساعت دیگر در محیط استراحت دهید تا خمیر دوبرابر شود بعد استراحت دوباره روی رول ها رو چرب کنید.
سپس در فر 190 درجه 20 تا 25 دقیقه بپزید. (برای حفظ لطافت خمیر کف فر ظرف آب جوش بگذارید.)
آیسینگ خامه ای👇
پنیر خامه ای+ خامه صبحانه + شیر و وانیل بزنید تا یکدست شود و روی نان داغ بمالید و سرو کنید. .
( اگه شیرین دوست دارین ۱ تا ۲ قاشق پودر قند اضافه کنید )
ویدئو از cake_land_saeidi