5
0
820
5
0
820
آخرین خبر/ مواد لازم
*پنیر خامه ای – 200 گرم
*کره نرم – سه چهارم پیمانه
*شکر – یک فنجان
* وانیل – کمی
*آرد – دو و یک چهارم پیمانه
*پودر ژله با طعم های مختلف– یک بسته
*جوش شیرین – نصف قاشق مربا خوری
طرز تهیه:
*چهارماده اولیه را خوب مخلوط کنید. آرد ، پودر ژله و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید.
*مواد ژله را به تدریج به پنیر خامه ای اضافه و خوب مخلوط کنید. مواد به دست آمده را به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید.
*فر را روی حرارت 175 درجه سانتی گراد تنظیم کنید .خمیر را به تعدادی توپک تقسیم کنید و با فاصله در سینی فر حاوی کاغذ روغنی بچینید.
* سینی را به مدت 9 تا 11 دقیقه در فر قرار دهید؛ سپس از فر در بیاورید و بگذارید خنک شود.سپس در شکر بغلتانید.