آخرین خبر/ اول از همه ماهی رو‌با نمک فلفل زرچوبه سرخ کنید ماهی ترجیحا گوشتی کمی سفت باشه که له نشه.خوب سرخ کنید و جدا بذارید.جداگانه پیاز نگینی کنید سرخ کنید سیر بزنید و دو تا سه قاشق غذا خوری گشنیز تازه یا خشک یک تا دو‌قاشق زرشک دو قاشق گردو خرد شده و فلفل و نمک و نصف پیمانه تمر هندی بدون هسته با آب جوش مخلوط و از صافی رد کنید و به مواد اضافه کنید پنج دقیقه آخر ماهی رو‌تیکه تیکه کنید و اضافه کنید برنج رو با کمی زردچوبه و شوید بپزید برای سرو برنج رو بریزید و از مخلوط ماهی رو روش تزیین کنید نوش جان

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar