خراسان/ موادلازم: 
   پرتقال آب گرفته‌شده – 2 عدد
روغن یا کره برای چرب کردن قالب - کمی
تخم‌مرغ زده شده – 5 عدد
بادام بدون پوست آسیاب‌شده – 200 گرم
شکر دانه‌ریز- 200 گرم
بیکینگ پودر- سه چهارم قاشق چای خوری
شکلات آب شده برای تزیین – 100 گرم
 طرز تهیه
ابتدا پرتقال‌های نیم شده که بیش از این آب آن‌ها را گرفته‌اید، داخل قابلمه‌ای بگذارید و روی‌شان آب بریزید تا روی سطح آن‌ها را آب بگیرد. قابلمه را روی اجاق بگذارید و بعد از جوش آمدن، با شعله ملایم و درِ بسته اجازه دهید تا به مدت یک ساعت و ربع بپزد. البته حواس‌تان به میزان آب داخل قابلمه باشد تا پرتقال‌ها نسوزد. بعد از پخت کامل، پرتقال‌ها را در گوشه‌ای بگذارید تا خنک شود.فر را در دمای 180 درجه روشن کنید تا خوب گرم شود. در این زمان پرتقال‌های پخته شده را بدون این که آبی داشته باشد، خرد کنید و داخل غذاساز بریزید. سپس تخم‌مرغ‌ها، بادام آسیاب‌شده، شکر وبیکینگ پودر را هم به آن اضافه کنید تا خوب با یکدیگر مخلوط شود. مایع کیک را داخل قالبی که آن را با روغن یا کره چرب کرده‌اید بریزید و در فر بگذارید.این کیک در دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت تقریبی 35 تا 40 دقیقه آماده خواهد شد. بعد از پخت و خنک شدن کیک، شکلات تخته‌ای را با  حرارت غیرمستقیم آب کنید و روی کیک بریزید و از این ترکیب طعم‌ها لذت ببرید. 
 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar