طرز تهیه پودینگ موزی
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرین خبر/ مواد لازم برای ۶ نفر
نشاسته ذرت - ۳ قاشق غذا خوری
شیر (کم چرب) - ۲ پیمانه
زرده تخم مرغ - ۳ عدد
شکر - یک سوم پیمانه
موز رسیده نازک ورقه شده - ۴ عدد
بیسکویت خرد شده - به مقدار لازم
خامه زده شده- به مقدار لازم
نمک - کمی
طرز تهیه:
در یک قابلمه بزرگ آب بریزید و روی اجاق گاز قرار دهید تا به جوش آید.
شیر، زرده تخممرغ، شکر، نشاسته ذرت و کمی نمک را با همزن درون ظرف پیرکس مخلوط کنید تا یک دست شود. ظرف را روی قابلمه آب جوش قرار دهید و مواد را هم بزنید تا قوام آید، پس از 10 دقیقه آن را از روی حرارت بردارید.
موزها را در شش کاسه تقسیم کنید.مخلوط پودینگ داغ را روی موزها بریزید و روی آن را صاف کنید و با نایلون یا سلفون بپوشانید و در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. در صورت تمایل آن را با بیسکویت خرد شده و خامه زده شده تزیین کنید.