23
11
4.7K
آخرین خبر/ اگه تا حالا بلغور شیر خراسان نخوردی، توی این ویدئو بهت آموزش میدم بپز و امتحانش کن.
مواد لازم
شیر 700 گرم
بلغور گندم 1 کیلو
نمک 1 ق غ
زردچوبه 2 ق غ
شیر داغ باشه که بلغور رو بهش اضافه می کنیم.
حرارت کم باشه و قابلمه تفلون باشه اصلا تهدیگ نمیشه.
اما اگه قابلمه غیر تفلون بود کمی از بلغور ته قابلمه چسبید دور بریزین.
با حرارت کم حدود 1 ساعت زمان میبره تا بپزه و دم بکشه.
اجازه بدی کامل خشک بشن بعد جمع کنید.
با این بلغور یه آش خوشمزه و مقوی میشه پخت که در پست بعدی خدمتتون میدم.
ویدئو از food.fahimeh