دسر بیسکویتی ساده در ۳۰ دقیقه
دلتا/ دسر بیسکویتی سمولینا یکی از دسرهای بسیار خوشمزه است که با آرد سمولینا و چند قلم مواد در دسترس تهیه میشود. شما میتوانید این دسر خوشمزه را بدون داشتن قالب و فر تهیه کنید و زمان درست شدن آن فقط ۳۰ دقیقه است. حتی شما میتوانید از شب قبل آن را درست و در یخچال قرار دهید و برای مهمانی فردا سرو کنید. از هر نوع بیسکویتی که دوست دارید میتوانید برای تهیه این دسر استفاده کنید و مواد آن را بین لایهها بچینید.
مواد لازم برای تهیه دسر بیسکویتی سمولینا
شیر ۱ لیتر
آرد سمولینا ۱ پیمانه
پودر قند ۱ پیمانه
وانیل ۱ قاشق مرباخوری
کره ۱ قاشق غذاخوری
بیسکویت ۳۰۰ گرم
طرز تهیه دسر بیسکویتی سمولینا
مرحله اول
ابتدا باید شیر و آرد سمولینا الکشده را به همراه پودر قند در قابلمهای مناسب باهم مخلوط کنید و هم بزنید تا گلولههای آرد باز شود. سپس آن را روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود. وقتی پودینگ ساده سمولینا غلیظ شد باید کره و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا کره ذوب شود.
مرحله دوم
در ادامه کمی مواد را هم بزنید تا دوباره غلیظ شود. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و یک قالب پیرکس به قطر ۲۹*۲۰ انتخاب کنید و مقداری از مواد دسر را همانند عکس کف قالب بریزید و با یک کفگیر روی آن را خوب صاف کنید. بعد یک لایه بیسکویت بگذارید و مجدد از مواد پودینگ بریزید و همینطور ادامه دهید تا ظرف پر شود.
مرحله سوم
در ادامه وقتی ظرف پر و مواد تمام شد، باید دسر را به مدت ۲ الی ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. برای تزیین این دسر ۱۰۰ گرم از بیسکویت را از قبل نگه دارید و داخل غذاساز بریزید و پودر کنید. وقتی میخواهید آن را سرو کنید روی دسر را با بیسکویت پودرشده بپوشانید یا میتوانید همان موقع که در یخچال میگذارید این کار را انجام دهید و بعد با ترافل یا میوه دلخواه خود دسر بیسکویتی سمولینا را تزیین و سرو کنید.
نکات کلیدی در تهیه دسر بیسکویتی سمولینا
مواد باید روی حرارت کم بپزد و غلیظ شود تا بوی خامی آرد از بین برود.
میتوانید این دسر را بهصورت تکنفره نیز سرو کنید.
هرچقدر این دسر بیشتر در یخچال باشد نرم و خوشمزهتر میشود.
آرد سمولینا را میتوانید از عطاریها تهیه کنید.
اگر پودر قند ندارید میتوانید شکر بریزید و اگر دوست دارید کمشیرین باشد میتوانید مقدار شکر یا پودر قند را کم و زیاد کنید.