سالاد ماکارونی با تن ماهی؛ مجلسی و خوشمزه

نمناک/ سالاد ماکارونی یکی از سالادهای پرطرفدار است که در مجالس و مهمانی ها مورد استفاده قرار می گیرد. این سالاد را نه تنها می توان با مرغ و یا کالباس و ژامبون تهیه کرد، بلکه طرز تهیه آن با تن ماهی بسیار آسان است و طعم بی نظیری دارد.
مواد لازم میزان لازم
ماکارونی فرمی 300 گرم
تن ماهی 1 عدد 180 گرمی
ذرت 100 گرم
نخود فرنگی 100 گرم
خیار شور 100 گرم
جعفری 1 قاشق غذاخوری
سس مایونز 2 قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
آویشن و روغن زیتون به مقدار کافی
سالاد ماکارونی با تن ماهی
دستور تهیه سالاد ماکارونی با تن ماهی
درون قابلمه ای مقداری آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوش آید.
به آب در حال جوش 1 قاشق چایخوری نمک و 1 قاشق غذاخوری روغن بیافزایید.
ماکارونی فرمی را به قابلمه اضافه نموده و اجازه دهید به مدت 7 تا 10 دقیقه درون قابلمه بپزد.
ماکارونی را با آب سرد آبکش نموده و اجازه دهید تا آب اضافی اش خارج شود.
درون یک ظرف پر از آب جوش تن ماهی را به مدت 15 تا 20 دقیقه بجوشانید.
ذرت و نخود فرنگی را جداگانه آبپز کنید.
خیار شور را به صورت نگینی یا خلالی نازک خرد کنید.
پس از جوشاندن تن ماهی، درب آن باز کرده و تن ماهی را بدون روغن داخل قوطی درون یک ظرف یا کاسه بریزید.
ماکارونی فرمی را به همراه نخود فرنگی و ذرت پخته شده به تن ماهی بیافزایید.
سپس خیارشور و جعفری خرد شده را به مواد دیگر افزوده و هم بزنید.
درون ظرفی کوچک سس مایونز و کمی آبلیمو و روغن زیتون را بریزید و هم بزنید.
سس را به سالاد ماکارونی افزوده و نمک، فلفل سیاه و آویشن به مواد اضافه نمایید.
مواد سالاد ماکارونی را آرام هم بزنید تا یکدست شوند و سس به تمام نقاط سالاد برسد.
روی کاسه را با سلفون پوشانده و یک ساعت در یخچال قرار دهید تا سالاد جا بیفتد و آماده شود.
سالاد ماکارونی خود را در ظرف سرو ریخته و تزئین نموده و نوش جان کنید.
نکات مهم
می توانید به جای جعفری تازه از شوید خشک نیز استفاده کنید.
در برخی رسپی ها به مواد سالاد ماکارونی با تن ماهی کمی کاهو خرد شده نیز اضافه می شود.
می توانید برای رژیمی تر شدن سالاد ماکارونی از روغن زیتون به جای مایونز استفاده کرده و یا به جای مایونز از ماست استفاده کنید.
برای خوش رنگ شدن پاستا هنگام جوشاندن به آن زردچوبه بیافزایید.