بهترین سیب زمینی برشته کبابی
آخرین خبر/ دستور تهیه این سیب زمینی کبابی خوشمزه و برشته از کانال “매일맛나 delicious day” با ۲٫۵ میلیون عضو انتخاب شده است و در مدت کمتر از یک سال بازدید میلیونی داشته است.
مواد لازم برای ۲ تا ۳ نفر
سیب زمینی: ۷۰۰گرم (۵عدد سیب زمینی متوسط)
آب: ۶۰۰میل
نمک: ۰٫۷قاشق غذاخوری (۵گرم)
فلفل سیاه
روغن زیتون (روغن پخت و پز): ۵ قاشق غذاخوری (۲۵گرم)
کره بدون نمک آب شده: ۴ قاشق غذاخوری (۲۰گرم)
نشاسته ذرت (یا نشاسته سیب زمینی): ۲ قاشق غذاخوری (۲۰گرم)
مواد لازم دیگر که استفاده از آن اختیاری است:
۱عدد سیر کامل (یا به مقداری که دوست داشتید) بعلاوه یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
کره بدون نمک (۱۰گرم) به هنگام کباب کردن در بار دوم اضافه شود.
مراحل تهیه:
سیب زمینی ها را در اندازه مربع های درشت خرد کرده و با ۶۰۰میل آب و یک قاشق نمک به مدت ۱۰دقیقه بپزید. (۸۰درصد پخته شود)
سیب زمینی ها را آبکش کنید.
با کمی تکان کاری کنید که سطح سیب زمینی ها کمی له و زبر شود.
روی سیب زمینی ها فلفل سیاه و نشاسته بریزید. پشت سیب زمینی ها نیز فلفل سیاه و نشاسته بپاشید. با تکان دادن آبکش کاری کنید که نشاسته و فلفل روی سیب زمینی ها یکنواخت پخش شود.
۲۰گرم کره آب شده را به ۲۵ گرم روغن زیتون اضافه کنید.
نیم از مخلوط روغن و کره را کف ظرف فر بمالید. سیب زمینی ها را کع ظرف چیده و نیم دیگر روغن را روی آن بریزید.
با زیر و رو کردن سیب زمینی ها روغن را خوب روی تمام قسمتهای آن پخش کنید.
داخل فر از پیش گرم شده با دمای ۲۳۰ درجه سانتی گراد (۴۴۶درجه فارنهات) به مدت ۴۰دقیقه بپزانید.
سینی را از فر خارج کرده و سیب زمینی ها را پشت و رو کنید.
اکنون زمان اضافه کردن سیر و یا هر سبزی دیگری است که دوست داشتید.
اگر دوست داشتید، یک قاشق روغن زیتون را روی مقدار سیری که دوست دارید، بریزید. اگر دوست دارید می توانید رزماری یا آویشن نیز اضافه کنید. ترکیب سیر (خرد نشده)، سبزیجات و روغن را به سیب زمینی ها اضافه کنید.
اگر دوست داشتید، کمی دیگر کره اضافه کنید. (اختیاری است)
به مدت ۳۰-۴۰دقیقه دیگر در حرارت ۲۳۰درجه سانتی گراد (۴۴۶ درجه فارنهایت) (بسته به انواع فر و طلایی شدن سیب زمینی ها فرق می کند) بپزید.
کمی جعفری تازه روی آن بریزید.
نکته ها:
نیازی به اضافه کردن نمک نیست چون شما سیب زمینی ها را با آب و نمک جوشاندید.
اگر سیر و سبزیجات دیگر از همان ابتدا اضافه شود، می سوزند. باید آنها را به هنگام کباب کردن مجدد اضافه کنید.
اگر از ماهیتابه استفاده می کنید، سیب زمینی ها را روی حرارت ملایم کباب کنید تا طلایی شوند.
ترجمه و تنظیم: ویراز