آخرین خبر/ مواد لازم
ارد نان فانتزی ۵۰۰ گ ۳/۵ پیمانه
آب ۱/۵ پیمانه یا لیوان
شکر ۵۰ گ ۳ ق غ
خمیر مایه فوری ۱ ق م
شیرخشک قنادی ۱ ق غ
روغن جامد یا حیوانی ۵۰ گ ۳ ق غ
تخم مرغ ۱ عدد به همراه وانیل برای رومال
مواد میانی
گردو خرد شده ۷۰ گ
شکر ۷۰ گ نصف لیوان
دارچین ۱ ق م
ارد ۱۰۰ گ نصف لیوان
روغن نصف لیوان
آب چند قاشق
ارد و روغن و۵دقیقه تفت بدید وگردو ودارچین وشکر واضافه کنید برای نرم شدنش ۳ تا ۴ قاشق اب بریزید گلاب هم اختیاریه
بزارید خنک بشه 👌
طبق فیلم موادخمیر وترکیب کنید وخمیر و ۱۵ دقیقه ورز بدید
۱ ساعت استراحت بدید تا حجم بگیره
خمیر و به تعداد مساوی تقسیم کنید من چانه ۶۰ گرمی گرفتم
چانه ها رو ۱۰ دقیقه استراحت بدید
بعد باز کنید وداخلش ۱ ق از مواد میانی پر کنید و ببندید

کمی پهن کنید وداخل سینی روی کاغد نسوز بافاصله بچینید و۱۵ دقیقه استراحت بدید

با یک تخم مرغ همزده با کمی وانیل رومال بزنید و مهر را محکم روی خمیر پرس کنید وبا چاقو دوباره طرح و تکرار کنید تا موقع پخت توی فر طرحش گم نشه

دمای فر برقی ۲۰۰ درجه با حرارت پایین وکانوکشن
فر گازی ۲۱۰ درجه طبقه وسط
توستر ومایکرو ۱۹۰ درجه
بمدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه میپزین تا رنگ بگیره


به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar