قورمه سبزی غلیظ و خوشمزه
آخرین خبر/ ترفندهای طبخ قورمه سبزی غلیظ
✅موادلازم:
💕گوشت برای هر نفر سه یا چهار تیکه
💕لوبیا قرمز برا هر نفر سه قاشق خیس شه
سبزی قرمه(شامل:تره،گشنیز،جعفری،شنبلیله)
💕پیاز:۱عدد بزرگ
💕زردچوبه و فلفل و نمک و پودر لیمو عمانی
💕قلم یا آب قلم دو تیکه
💕شنبلیله خشک:نصف قاشق برا سه نفر
💕سیر یک حبه
✅طرزتهیه:⬇️
💕سبزی را تازه تهیه کنید و بعد شستن ریز خرد کنید و خوب سرخ کنید. سبزی قرمه سبزی باید بعد خرد شدن تو تابه بدون روغن بمونه تا ابش کشیده بشه و بعد روغن اضافه شه.
💕سبزی در حرارت کم و روغن زیاد تا حدی سرخ شود که رنگ سبزِ سبزی تغییر کند و تیره شود. مواظب باشید نسوزه و با حوصله انجام بدید.
💕سبزی باید خیلی خرد شود. اگر سبزی درشت باشد باعث می شود خورشت شما حالت آبکی بگیره.
💕نسبت سبزی رو خود سبزی فروشیها بیشتر واردن ولی مثلا ما تو گیلان از سبزی محلی استفاده میکنیم و طعم و عطر شنبلیله و گشنیر و جعفری محلی خیلی با سبزی های شهرهای دیگه فرق داره.
💕من برا یک کیلو سبزی قرمه چهارصد گرم تره سیصد و پنجاه گرم جعفری گشنیز دویست و بیست گرم و حدود سی گرم شنبلیله میزنم.شنبلیله رو بیشتر نکنید که تلخ میشه.
💕لوبیا چیتی یاقرمز را حتما ازشب قبل خیس کنیدو آبش را عوض کنید که هم نفخ وهم بوی بد حبوبات گرفته شودو لوبیا حتما چند دقیقه ای بجوشونید تا کف و اب تیرش گرفته شه.
💕شنبلیله ی خشک فراموش نشه که عطر قرمه رو بی نظیر میکنه که اونم تو پیج محصولاتمون موجوده.
💕راز مهم جا افتادگی قورمه حرارت ملایم وتایم طولانیه اگر کمتر از ۵ساعت وقت دارین از پخت قرمه سبزی انصراف بدین وگرنه قورمه خوب نمیشه.همچنین اگه تو قابلمه ی سنگی پخته بشه خیلی خوشمزه تر و معرکه تر هم میشه
💕تلخی لیمو عمانی رابگیرید و نیم ساعت با اب جوش خیس دید.
💕استفاده از قلم یا آب قلم یکی از رمز ورازهای قورمه سبزی های رستورانی ونذری است اصلا حذف نکنید.
منبع: @sahebeh.khoshdel