نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

فرنی با نشاسته ذرت، تجربه یک طعم متفاوت

منبع
خراسان
بروزرسانی
فرنی با نشاسته ذرت، تجربه یک طعم متفاوت

خراسان/ مواد لازم
 نشاسته ذرت:دو سوم پیمانه
 شیر: دو فنجان
 هل کامل: شش دانه
بادام (خلال شده): یک‌دوم فنجان
 شکر: یک‌چهارم فنجان
 گلاب: به مقدار لازم
  طرز تهیه :
1- نشاسته ذرت را به خوبی در یک فنجان شیر سرد حل کنید.
   نکته مهم: شیری که قرار است نشاسته ذرت را در آن حل کنید باید حتما سرد باشد در غیر این صورت نشاسته ذرت گلوله گلوله می‌شود.2- یک فنجان باقی مانده شیر را با هل بجوشانید. حرارت گاز را تا متوسط کم کنید و سپس مخلوط نشاسته ذرت و شیر را که خوب هم زده بودید به مخلوط شیر و هل روی گاز اضافه کنید.3- شکر و گلاب را اضافه کنید و اجازه دهید حدود 3 دقیقه دیگر روی حرارت متوسط بجوشد. در این حین مدام مواد را هم بزنید. سپس دانه‌های هل را از مخلوط خارج کنید و در ظرف‌های سرو بریزید.4- فرنی نشاسته ذرت با شیر خود را می‌توانید با خلال بادام تزیین و گرم یا سرد سرو کنید.
  نکته مهم: وقتی فرنی را از قابلمه در ظرف سروتان می‌ریزید، به هیچ عنوان تا زمان سرو آن را هم نزنید چون باعث آب انداختن فرنی می‌شود. فرنی را وقتی خوب خنک شد تزیین کنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره