سوپ شیر و قارچ را حرفه ای بپزید
آخرین خبر/ مواد لازم
قارچ 7_8 عدد
کره 50 گرم
یک چهارم سینه مرغ
شیر یک و نیم لیوان
آره یک قاشق غذا خوری(اختیاری برای لعاب دادن به سوپ)
خامه 2 قاشق غذا خوری
پیاز 1 عدد
جو پرک خیس خورده کمی کمتر از یک لیوان
نمک
فلفل سیاه
هویچ رنده شده 2_3 قاشق غذا خوری
جعفری و گشنیز خرد شده یک قاشق غذا خوری
🔺️طرز تهیه
ابتدا سینه مرغ رو نگینی ریز خرد میکنیم و داخل قابلمه با مقدار کمی کره و فلفل سیاه تفت میدیم حالا جو پرک خیس خورده و یه پیاز سالم رو به همراه آب اضافه کرده و اجازه میدیم مواد کاملا بپزن و بعد هویچ رنده شده رو اضافه میکنیم.
در همین حین قارچ های خرد شده رو به همراه کره تفت میدیم تا آب قارچ کشیده بشه حالا آرد رو اضافه کرده کمی تفت میدیم و بعد شیر رو اضافه کرده کاملا هم میزنیم تا آرد حل بشه و در آخر خامه رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مواد کاملا یک دست بشه و به مواد سوپمون اضافه میکنیم هم میزنیم نمک و فلفل رو اندازه میکنیم و با حرارت کم اجازه میدیم تا سوپ جا بیفته و در آخر مقداری گشنیز و جعفری ساطوری شده اضافه میکنیم.
ویدئو از اینستاگرام @ashpazi_fatemebano