17
15
4K
آخرین خبر/ موادلازم
ساگو یک لیوان (آسیاب شده)
شکر سه لیوان
زعفران دم کرده نصف لیوان
زعفرونتون غلیظ باشه که حلوا مسقطیتون خوش رنگ بشه 🥰
یک لیوان روغن مایع
هل یک ق چ خ
آب ٣لیوان
نشاسته یک لیوان
گلاب یک لیوان
کره ٢٠ گرم
زمان پخت:یکساعت تا یکساعت ونیم
❌نکته
حلوا رو زیاد رو گاز ندازین ،تاخودش رو گرفت سریع برش دارین چون هر چی بیشتر بمونه رو شعله بعد سرد شد
خیلی سفت میشه🥰😘
هرموقع دیدین حلواتون جمع شده و بافتش خوبه حلوا امادست
نیاز نیست همون تایمی که گفتیم بمونه
ساگو حالت کشسانی داره که واسه درست کردن مسقطی بهش نیاز داریم
ویدئو از صفحه @sepideh_cheff