غذای سفری/ نازخاتون خورش معروف گیلانی
آخرین خبر/ خورش نازخاتون جزو خورشت های محلی گیلان است که با استفاده از بادمجان، گوشت و سبزی تهیه میشود و طرفداران بسیار زیادی دارد.
خیلی از افرادی که به شمال کشور سفر میکنند علاقمند هستند که حداقل یک بار این خورش را میل کنند. برای همین منظور در ادامه مواد لازم برای تهیه خورش نازخاتون را مشاهده خواهید کرد و سپس طرز تهیه خورش نازخاتون را به شما آموزش می دهیم.
موادلازم:
📌 گوشت ۲۰۰گرم
📌 سبزی نیم کیلو (۳۵۰گرم جعفره و ۱۵۰ گرم نعنا )
📌 بادمجان متوسط ۳ عدد
📌 پیاز یک عدد
📌 آبغوره دو الی سه قاشق فذاخوری
📌 ادویه شامل نمک و فلفل و زردچوبه هرکدام نصف قاشق چایخوری
📌 سیر یک حبه
_____________________________
📌 پیاز رو نگینی ریز خورد کنید و تفت بدین تا سبک بشه
📌 ادویه ها و گوشت رو اضافه کنید و چند دقیقه ای تفت بدین تا رنگ گوشتها تغییر کنه
📌 سیر رو اضافه کنید و یک و نیم لیوان اب رو هم اضافه کنید و زمان بدین تا خورشت یک ساعت بپزه
📌 تو این فاصله سبزی رو سرخ کنید و بعد یک ساعت به خورشت اضافه کنید و چهل دقیقه زمان بدین تا کامل جا بیافه
📌 بادمجان هارو که تلخیشون رو گرفتید رو سرخ کنید و به همراه ابغوره به خورشت اضافه کنید و یک ربع بعد خورشت شما حاضر