نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
  2. برگزیده
آشپزی من

برای افطار شیر برنج را متفاوت بپز

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ چی لازم داریم (برای ۴ نفر):
📌برنج ایرانی ۱ لیوان
📌آب ۴ لیوان
📌شیر ۴ لیوان
📌شکر ۱ الی ۱ و نیم لیوان (میزان شکر کاملاً سلیقه‌ایه)
📌گلاب ۱/۴ لیوان

📌خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
**منظور از لیوان، لیوان دسته فرانسوی است.
چطوری درست کنیم:
📌لطفاً ویدیو را تا انتها ببینید.
📌میتوانید از برنج نیم‌دانه استفاده کنید، اما برنج ایرانی عطر و طعم دیگه‌ای داره.
📌حتماً برنج را با نیمی از آب مواد اولیه خیس کنید و بگذارید چندساعت بماند. اینطوری برنج زودتر شکفته میشود.
📌برنج رو باهمان آب بریزید داخل قابلمه. 
📌در تمام مدت پخت شیر برنج، حرارت باید ملایم باشد.
📌اگر بعد از اضافه کردن تمامی آب دستور، هنوز برنج برای شفته شدن نیاز به آب داشت، نهایت یک لیوان آب اضافه کنید.
📌شیری که اضافه میکنید حتماً همدمای محیط باشد.
📌میزان شکر بستگی به ذائقه شما دارد. میتوانید کم و زیادش کنید. یا اصلا میتوانید کلاً حذفش کنید و بعد از پخت با شیره انگور یا عسل میل کنید.
📌گلاب نباید مقدارش زیاد باشد چون طعمش غالب میشود که این مزه خوبی به شیربرنج شما نمیدهد.
📌برای اضافه کردن خامه، حتماً خامه را با مقداری از شیر برنج همدما کنید سپس خامه را به کل شیربرنج اضافه کنید. خامه طعم شیربرنج رو بی نظیر میکند. اصلاً حذفش نکنید.
📌میتوانید با پودر دارچین و بادام و پسته تزئین کنید.
📌این مدل شیر برنج با دستور کلی شیر برنج فرق دارد. اما حتماً این روش رو امتحان کنید چون با یکبار امتحان کردنش، میشه پای ثابت سفره های افطاری‌تون.


ویدئو: اینستاگرام ashpazihaye_nazli

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره