ترفند تهیه سوپ رستورانی غلیظ و به صرفه
آخرین خبر/ چطور سوپ رستورانی بپزیم؟
با من همراه باش تا ترفند سوپ رستورانی رو بهت آموزش بدم.
مواد لازم:
یک عدد پیاز
دو عدد هویج متوسط
دو عدد سیب زمینی
دو عدد گوجه
ادویه ها شامل(نمک،فلفل سیاه،زردچوبه،پودر سیر)
یک لیوان جوپرک
دو ق غ زرشک
چهار ق غ جعفری خردشده
پیاز،هویج،سیب زمینی،گوجه رو خرد کنید همراه ادویه ها و سه لیوان آب جوش یک ساعت بزارید بپزه.
بعد از پخت سبزیجات رو از آب بیرون بیارید و با گوشتکوب کاملا میکس کنید و دوباره به آب سوپ اضافه کنید.
جو پرک شسته شده رو اضافه کرده و نیم ساعت دیگه صبر کنید تا جو ها کاملا بپزه ده دقیقه آخر پخت کمی جعفری خرد شده و زرشک رو اضافه کرده و اجازه بدید سوپ کاملا جا بیفته.
این سوپ بعد از سرد شدن غلظتش بیشتر میشه.
به همین راحتی یه سوپ رستورانی جذاب و جا افتاده درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.
نوش جان
ویدئو: اینستاگرام shekamoo_haa