طرز تهیه گوشفیل خوشمزه و ساده در منزل به روش اصفهانی
آخرین خبر/ گوشفیل یکی از شیرینی هایی است که درون شربت قرار می گیرد. این شیرینی به عنوان شیرینی مناسبتی و در ماه رمضان برای سفره ها ی افطار تهیه می شود. همچنین این شیرینی در یک شیرینی سنتی در اصفهان است که به همراه دوغ در طول سال سرو می شود. این شیرینی بافت ترد و پوکی دارد و وقتی در شربت قرار می گیرد، مزه خوبی می گیرد. این شیرینی را به همراه زولبیا و بامیه در ماه رمضان در شیرینی فروشی ها عرضه می کنند.
شما گوشفیل و با چی میخورین؟؟
مواد لازم :
زرده ی تخم مرغ دو عدد
عسل یا شربت بار یک ق غ
روغن مایع دو ق غ
آرد دو لیوان سر پر
شیر ولرم نصف لیوان
بکینگ پودر یک ق م
خمیر احتیاج به استراحت نداره
به خمیر آرد اضافهی ندین حسابی ورز بدین همون دو لیوان کافیه
شربت بار
دو لیوان شکر
یک لیوان آب
چهار ق غ گلاب
یک ق غذاخوری گلوکز
آب لیمو یک قاشق و یا نوک قاشق چایخوری جوهر لیمو
ژعفرون وم کرده یک ق چ
شکر و با آب بزارین روی حرارت تا جوش بیاد اصلا هم نزنین وقتی جوش اومد بهش گلاب و اضافه کنین و بزارین غلیظ بشه با حرارت کم حدود نیم ساعت بعد بهش گلوکز و زعفرون و آبلیمو اضافه کنین و تمام
ویدئو از اینستاگرام zahraa.foodd