شیر کاکائوی خانگی با طعم کارخانه ای
خراسان/ شیرکاکائو نوشیدنی خوشمزهای برای صبحانه است، اما شیرکاکائوهای کارخانهای به شدت گران شدهاند و شیرکاکائوی خانگی هم غلظت و طعم کارخانهایها را ندارد. در این مطلب به شما یاد میدهیم چطور یک شیرکاکائوی خوشمزه، مثل کارخانه درست کنید.
1) اول مواد لازم را تهیه کنید؛ دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو، چهار قاشق غذاخوری شکر، یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت و ۲۰۰ میلیلیتر یا یک لیوان شیر داغ و در نهایت سه لیوان شیر سرد.
2) پودر کاکائو، شکر و نشاسته ذرت را در یک کاسه بزرگ مخلوط میکنیم.
3) بعد به اندازه یک لیوان یا ۲۰۰ میلیلیتر شیر داغ به ترکیب بالا اضافه میکنیم و هَم میزنیم.
4) حالا این ترکیب را از صافی رد میکنیم و داخل یک قابلمه یا شیرجوش میگذاریم روی حرارت ملایم و سه لیوان شیر سرد به آن اضافه می کنیم.
5) مدام هَم میزنیم تا به نقطه جوش برسد و بعد در یک ظرف خالی میکنیم و به مدت ۵ تا ۶ ساعت در یخچال میگذاریم. نوش جان