تهیه برانچ برگر مخصوص به روش رستورانی
چی شی/ برانچ برگر یکی از انواع غذاهای فست فودی خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود.
مواد لازم برای برانچ برگر
پیاز ۱ عدد درشت
استاک گوشت ۱ لیوان
کره ۱ قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
نان تست یا باگت ۲ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ½ لیوان
روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری
پنیر گودا به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
طرز تهیه برانچ برگر
مرحله اول
برای تهیه برانچ برگر خوشمزه در ابتدای کار پیاز را به صورت خلالی نازک خرد کرده و درون یک تابه مقداری روغن و کره می ریزیم، سپس تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود. حالا آب گوشت را به تابه می افزاییم.
مرحله دوم
حالا تخم مرغ را به همراه شیر، نمک و فلفل سیاه درون یک کاسه مناسب ریخته و با همزن دستی به خوبی هم می زنیم تا مایع یکدست و یکنواخت شود. در ادامه گوشت چرخ کرده را به صورت برگر فرم می دهیم.
مرحله سوم
در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت ملایم گذاشته، سپس مقداری کره و روغن مایع به تابه می افزاییم. حالا گوشت چرخ کرده را درون تابه گذاشته و در این مرحله مقداری نمک و فلفل سیاه روی آن می پاشیم.
مرحله چهارم
حالا دو طرف گوشت چرخ کرده را کاملا سرخ می کنیم. در ادامه قسمت بیرونی نان را درون مخلوط شیر و تخم مرغ فرو برده و خارج می کنیم، سپس مقداری پنیر پیتزا روی نان ریخته و برگر را روی آن قرار می دهیم.
مرحله پنجم
در ادامه مقداری پیاز کاراملی روی برگر ریخته و ورقه های پنیر گودا را روی برگر قرار می دهیم و مجددا نان تست را روی آن می گذاریم. حالا دو طرفه نان که به مخلوط شیر و تخم مرغ آغشته است را کاملا سرخ می کنیم. نوش جان.