- کره
- پنیر فتا
- پودر کاری
- ژامبون
- جعفری و تره
- نان سنگک
- گوجه و خیار
روش تهیه:1 - نان سنگک نرم ورقه شده را باز میکنیم و به تمام سطح آن ترکیب کاری، پنیر و کره را میمالیم. سپس ژامبونها را روی آن چیده و بعد سبزیهای معطر مثل تره و شوید را به آن اضافه میکنیم.
2- این نان را رول میکنیم، دورش را سلفون میپیچیم و مثل یک سوسیس سفتش میکنیم بعد آن را داخل فریزر میگذاریم. این مدت زمان باعث میشود سوشی ما فرم بگیرد و آماده بریده شدن باشد.
بازار
3- حالا این لقمه لذیذ را روی میز کار گذاشته و با چاقوی ارهای از پهلو برش میزنیم.
4- اگر دوست داشته باشید این سوشی ساده را با گوجه و خیار میل کنید، این یک عصرانه ایدهآل است.
با پنیر تبریز امتحان کنید
در این غذا میتوانید پنیر تبریز را جایگزین پنیر فتا کنید. این انتخاب بستگی به سلیقه شما دارد