چومین به 2 شکل پخته و سرخ شده وجود دارد و بسته به جایی که در آن زندگی میکنید از انواع سبزیجات و گوشت استفاده میشود.
مواد لازم:- سینه مرغ بیاستخوان: 2عدد، نگین درشت
- فلفل دلمهای رنگی: 2عدد، خلالی
- پیازچه: یک دسته،خردشده
- قارچ: 150گرم، ورقهورقه
- کلم بروکلی متوسط: 200گرم، گلگل شده
- کدوی متوسط: 3عدد، خلالی
- جوانه ماش: 100گرم
- هویج متوسط: 2عدد، رنده شده
- سیر: 3حبه،رنده شده
- زنجبیل تازه: یک قاشق غذاخوری، رنده شده
- روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری
- سویا سس رقیق: 6 قاشق غذاخوری
- آب مرغ: یک چهارم پیمانه
- نشاسته: 2 قاشق مرباخوری
چگونه چومین را درست کنیم؟
بازار
روش تهیه این غذا هیچ ویژگی خاصی ندارد، فقط مهم است که:
۱- از ووک (Wok) یا تابه چینی که خیلی داغ میشود، استفاده کنید. اگر ووک ندارید از تابه یا قابلمه روحی استفاده کنید که خیلی داغ شود.
۲- شعله باید زیاد باشد تا مواد در کوتاهترین زمان تفت داده شوند. ۳-روغن باید خیلی داغ شود، بنابراین بهتر است از روغن کنجد استفاده کنید.
دستور پخت:هربار کمی از روغن را داغ کرده و به نوبت زنجبیل، سیر، جوانه ماش، هویج، کدو، قارچ، پیازچه، فلفل و بروکلی را در آن سرخ کنید. مرغ را هم که حداقل نیم ساعت قبل در سویا سس خوابانده شده در روغن سرخ کنید. اما سویا سس را دور نریزید. سبزیجات را به تابه برگردانده و آب مرغ را روی آن ریخته و به جوش آورید. سویا سس را اضافه کرده و با شعله کم و در بسته ۴ دقیقه مواد را بپزید. نشاسته را در چند قاشق غذاخوری آب سرد حل کرده و به غذا اضافه کنید. نمک و فلفل غذا را اندازه کرده و با نودل یا چلو سرو کنید.