تهیه کیک توت فرنگی پنیری
آخرین خبر/ چیز کیک یا کیک میوه اى ؟یا اصلاً جفتش👌🏻😋
اگه یه تیکه از این کیک میوه ایه پنیرى بخورى مطمئن باش میگى جفتش کنار هم👌🏻❤️👌🏻
کیک توت فرنگى پنیرى
تخم مرغ ٣عدد
شکر ١٨٠ گرم و یا ١ لیوان (لیوان فرانسوى ٢٠٠ میلى لیتر)
شکر قهوه اى ١ق غ
شیر ١ لیوان یا ٢٠٠ میلى لیتر
روغن مایع لیوان یا ٢٠٠ میلى لیتر
آرد ٣٧٠ گرم یا ٣ لیوان
نشاسته ذرت ٢ ق غ
وانیل ١/٢ ق چ وانیل ایرانى یا یک بسته دکتر اتکر
بکینگ پودر ١ ق غذاخورى یا یک بسته دکتر اتکر
جوش شیرین ١ ق چ(قابله حذف)
توت فرنگى
شاه توت یا تمشک به دلخواه
کرم پنیرى
پنیر خامه اى ٢٥٠ گرم
تخم مرغ ١عدد
پودر قند ٦٠ گرم(٣ ق غ)
وانیل ١/٤ ق چ
🔘ق غ = قاشق غذاخورى
🔘ق م= قاشق مرباخورى
🔘ق چ=قاشق چایخورى
❌براى درست کردن کرم پنیرى همه ى مواد رو با همزن خوب میزنیم تا یکدست بشن
❌ براى تهیه ى کیک تخم مرغ هارو با وانیل و شکر حدوداً ٥ ،٦ دقیقه با همزن میزنیم تا کرمى رنگ و کشدار بشه بعد شیر و روغن رو اضافه و هر بار ١ دقیقه با همزن میزنیم ترکیب آرد و بکینگ پودر و نشاسته و جوش شیرین رو ٣ بار الک کرده و تو سه مرحله با لیسک به خورد مواد میدیم
مایع کیک رو داخل قالب میریزیم میوه هارو اضافه و مایع پنیرى رو به شکل نامنظم روى میوه ها ریخته و داخل فر میگذاریم
❌فر ١٨٠ درجه به مدت ٤٥_٥٠ دقیقه
❌قالب ٤٠*٣٠
ویدئو از elahe.homee