کروسان باقلوا یک شیرینی جذاب
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرین خبر/ جذابترین باقلوایی که میتونین درست کنین همینه😍
مواد لازمش که مشخصه فقط حواستون باشه خمیر باقلوا با خمیر یوفکا که غذا میپزین فرق داره!🙌🏻
برای شهد😋
شکر نصف لیوان🍚
آب نصف لیوان🧊
چوب دارچین ۱ عدد🪵
زعفران دمکرده ۱ ق.غ❤️
آبلیمو ۱ ق.غ🍋
همه مواد به جز آبلیمو رو روی حرارت متوسط میذاریم تا به جوش بیاد یادتون باشه به هیچ عنوان به شهد قاشق نزنین و همش نزنین چون شکرک میزنه.
بذارید خود شکر توی آب حل شه
وقتی به جوش اومد حرارت رو ملایم کنین تا کم کم غلیظ شه و رنگ طلایی بگیره
وقتی غلیط شد آبلیمو رو بریزید و بعد از ۱ دقیقه از حرارت بردارید بذارید سرد شه.
دمای فر ۱۸۰ درجه و زمان پخت بین ۳۵ تا ۴۰ دقیقه است که کامل تا مغز خمیرها بپزه🙌🏻
امیدوارم درست کنین و حسابی لذت ببرین چون خیلی خوشمزه میشه😍
ویدئو از @sepehr.dailylife