پیتزا کالزونه با یک رسپی بینقص
آخرین خبر/ پیتزا کالزونه یکی از انواع پیتزاهای خوشمزه ایتالیایی است که با مواد متنوعی تهیه می شود
مواد لازم:
شیر ولرم ۱ پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
آرد گندم ۳/۵ تا ۴ پیمانه
تخممرغ ۱ عدد
خمیر مایه ۱ ق غ
شکر ۱ ق غ
نمک ۱ ق م
برای مواد میانی پیتزا از هرترکیبی که دوس دارین میتونین استفاده کنین: من از سوسیس، قارچ و فلفلدلمهای و و پنیر پیتزا استفاده کردم.
۱.تخم مرغ، شیر ولرم، روغن، شکر، نمک و خمیر مایه رو داخل ظرفی میریزیم و خوب مخلوط میکنیم.
۲.آرد الک شده رو به آرومی به مواد اضافه میکنیم و مواد رو هم میزنیم تا کم کم خمیر جمع بشه ( آرد رو ذره ذره اضافه کنین تا جایی که دیگه خمیر به دست نچسبه؛ آرد زیادی به خورد خمیر ندین بچهها، کیفیت خمیر پایین میاد)
۳.روی خمیر رو با پارچه میپوشونیم و ۴۵ دقیقه دقیقه بهش استراحت میدیم
۴.تو این مدت مواد میانی پیتزا رو آماده میکنیم. من سوسیس رو کمی سرخ کردم و قارچها رو با آبلیمو تفت میدیم و فلفل دلمهای رو هم خیلی کم تفت میدیم.
۵.خمیر که عمل اومد، پف خمیر رو میگیریم و سطح کار رو آردپاشی میکنیم خمیر رو روش پهن میکنیم؛ جوری که نه خیلی نازک باشه نه خیلی ضخیم. با یه جسم گرد به صورت دایرهای کاتر میزنیم.( من از در قابلمه استفاده کردم)
۶.نصف خمیر رو کمی سس میزنیم و مواد میانی رو میریزیم و روش پنیر پیتزا میزنیم و خمیر رو مطابق ویدئو تا میکنیم. دوباره روش سس میزنیم و مجددا پنیر پیتزا میزنیم.
۷.کف سینی فر رو چرب و بعد آردپاشی میکنیم و خمیر رو داخلش میزاریم و به مدت نیم ساعت تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه میزاریم.
چند دقیقه آخر گریل رو هم روشن میکنیم که پنیر روش طلایی بشه.
ویدئو از اینستاگرام fatimaa_food