ریزه کاری های تهیه شامی هویج
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرین خبر/ اگه دوستانِ کاشانیمون ناراحت نمیشن که شامی هویج رو یه غذای اصیل اصفهانی بدونیم😁 البته نمیدونم شهرای دیگه هم سر این غذای اصیل ایرانی ادعایی دارن یا نه
مقدار مواد لازم ۹ عدد شامی هویج:
گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم
هویج: ۳ عدد
سیب زمینی: ۱ عدد
پیاز: ۱ عدد
آرد نخودچی: ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار دلخواه.
برای سس شامی هویج:
پیاز: ۱ عدد
گوجه فرنگی: ۳ عدد
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
سرکه: ۲ قاشق غذاخوری
شکر یک قاشق غذاخوری.
نکته: اگه بعد از یک ساعت موادتون به چسبندگی خوبی نرسیدن میتونین یک عدد تخم مرغ هم توش بشکونین.
از آرد نخودچی زیادی توی مواد شامی استفاده نکنین چون سفتش میکنه و از ترد بودنش کم میکنه.
یه بار امتحانش کنین تا ازین به بعد هفته ای یک بار شامی هویج داشته باشین❤️
ویدئو از mrchef.iran