برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

ریزه کاری های تهیه خورشت قیمه گیلانی

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ این مدل قیمه رو ما تو گیلان میپزیم و خیلی فوری آماده میشه و مثل قیمه های دیگه زمان پخت زیادی نمیخواد.ذخیرش کن که عاشقش میشی.
✅موادلازم:
گوشت چرخ کرده 200 گرم
لپه یک استکان
رب گوجه دو قاشق
پیاز بزرگ یک عدد

نمک فلفل
سیب زمینی
بادمجان و گوجه
✅طرزتهیه:
پیاز و تو قابلمه با روغن تفت میدیم تا سرخ شه،بعد گوشت چرخی رو اضافه می کنیم و خوب سرخ می کنیم
نمک و فلفل هم اضافه میکنیم و لپه ی خیس داده شده رو که نیم پز کردیم اضافه میکنیم
بعد رب رو اضافه میکنیم و رنگ رب که باز شد آب جوش رو اضافه میکنیم.ودر آخر آب لیمو اضافه میکنیم
سیب زمینی و گوجه و بادمجونم سرخ میکنیم و پنج دقیقه ی آخر میذاریم رو خورشت و نوش جونتون
ویدئو از fatemeh.alizadeh90

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره