مواد لازم
- ۳ عدد تخممرغ
- ۲ /۱ پیمانه شیر
- ۴/۱ پیمانه روغن مایع
- ۱ پیمانه شکر
- ۲ پیمانه آرد
- ۱ ق س آبلیمو
- ۲ /۱ ق چ رنده پوست لیمو
- ۱ ق چ بیکینگپودر
- ۲ ق س پودر دارچین
- ۶ عدد سیب
- ۱ پیمانه سس سیب(در زیر آمده است)
طرز تهیه:
1. برای تهیه سس سیب، 3 عدد از سیبها را پوست گرفته و خرد کنید، سپس آنها را داخل یک قابلمه همراه با مقداری آب و 4/1 پیمانه شکر و 1 قاشق سوپخوری دارچین بریزید و روی حرارت قرار دهید تا سیبها کاملا نرم شوند. آبلیمو و رنده پوست لیمو را هم اضافه کرده هم بزنید. مخلوط را داخل مخلوطکن بریزید تا مواد کاملا نرم شده و سس سیب حاصل شود.
بازار
2. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. در یک کاسه بزرگ روغن و بقیه شکر را بریزید و خوب هم بزنید، سپس تخممرغها و سس سیب را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. شیر را هم اضافه کنید. در انتها بقیه سیبها را هم که پوست گرفته و خرد کرده اید به مواد اضافه کنید.
3. در یک ظرف دیگر آرد، بیکینگپودر و بقیه پودر دارچین را با هم الک کنید. حالا مخلوط آرد را بهآرامی به مواد اضافه کرده و با لیسک در یک جهت هم بزنید. مایه کیک را داخل قالب مورد نظرتان که با کاغذ روغنی پوشاندهاید بریزید. قالب را به مدت 50-40 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کیک آماده شود.