برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

سس «دقوس» مخصوص غذاهای جنوبی

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ جنوبی اکثر وقت سس دقوس کنار موی درست میکننن بعضی ها هم سیش میگن سس تماته
سیر پنج حبه
گوجه پنج عدد
پیاز یک عدد
رب گوجه یک ق غ خ
فلفل عنابی پنج عدد

آبلیمو
زردچوبه
نمک به میزان لازم
از طعم و مزش سیتون نگوم
روش پخت ماهی
ای ماهی شیر که خار نداره میتونین
سی سرخ کردن و قلیه عالیه
اول به ماهی نمک زدوم
بعد نیم ساعت شستمش و خشکش کردوم
بعد با ادویه ماهی مزه دارش کردوم
تو روغن فراوون سرخش کردوم🥰
ویدئو از @sepideh_cheff

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره