نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

پای زردآلو با خمیر پای فوری

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/  درست کردن این خمیر هیچ کاری نداره برای درست کردن این خمیر اصلا نیاز نیست خمیر رو ورز بدید،خمیر نیاز به استراحت نداره خیلی راحت مواد رو با هم مخلوط کنید و مستقیم داخل قالب بریزید😍
آرد : ۲۰۰ گرم
زردآلو: ۴،۵ عدد
تخم مرغ : ۲ عدد
کره : ۱۵۰ گرم
شکر : ۱۶۰ گرم
پودر بادام: ۲ قاشق غذاخوری
وانیل : ۱ قاشق مرباخوری
بکینگ پودر : ۱ قاشق مرباخوری
پرک بادام: به مقدار لازم
خمیر پای شبیه کره نرم شده اس نه خیلی سفته و نه مثل خمیر کیک روون👌🏻
آردو بکینگ پودر رو با هم مخلوط و الک کنید.
سایز قالب پای قطر ۲۰ سانتیمتر ،هر چقد قطر قالب بیشتر باشه لایه خمیر پای شما نازک تر میشه، هر چقدر قالب بزرگتر باشه پای شما نازک و ترد تر میشه👌🏻
زمان پخت پای زردآلو: ۳۰ تا ۴۰ دقیقه با دمای ۱۷۵ درجه داخل فر بزارید. برای اینکه مطمئن شدید که پخته یک خلال دندون داخل اون فرو کنید، اگه چیزی به آن نچسبید میتونید از فر بیرون بیارید.

ویدئو از elham.soo
 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره