برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

طرز تهیه کوکو کدو سبز با پنیر پیتزا و سیب زمینی خام در فر

منبع
پارسي دي
بروزرسانی
طرز تهیه کوکو کدو سبز با پنیر پیتزا و سیب زمینی خام در فر

پارسی دی/ کوکو ها انواع مختلفی دارند و شما می توانید با سبزیجات یا صیفی جات مختلف تهیه کنید. کوکو کدو سبز عطر و طعم بی نظیری دارد و شما می توانید یک بار این کوکو را تست کنید تا از طعم بی نظیر یک کوکو با پنیر پیتزا در فر لذت ببرید. می توانید این کوکو را با پنیر رنده شده یا ورقه ای تهیه کنید و همه مواد باید به صورت خام باشد و نیازی نیست سیب زمینی پخته شود. می توانید این کوکو را در فر یا توستر یا سولاردم تهیه کنید. امروز در پارسی دی طرز تهیه کوکو کدو سبز با پنیر پیتزا را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
کدو سبز
۴ عدد
سیب زمینی
۲ عدد

تخم مرغ
۳ عدد
شوید
به مقدار دلخواه
پیازچه
۳ شاخه
آرد
۵ ق غذا خوری
بیکینگ پودر
۱ ق چا یخوری
پودر پیاز
۲ ق مربا خوری

روغن زیتون
۵ ق غذا خوری
پنیر پیتزا
به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه
به مقدار لازم
 طرز تهیه کوکو کدو سبز با پنیر پیتزا در فر
مرحله اول: آماده سازی مواد
ابتدا سیب زمینی ها را بشورید و رنده ریز یا متوسط بزنید و با دست فشار دهید و آب سیب زمینی را بگیرید. کدو ها را می توانید با پوست و یا بدون پوست رنده کنید که اگر می خواهید با پوست رنده کنید پوست کدو را خوب بشورید و رنده متوسط بزنید. در ادامه پیازچه را نیز خرد کنید و شوید را نیز ساطوری ریز خرد کنید.

مرحله دوم: مخلوط کردن مواد
تخم مرغ ها را به همراه ادویه ها گفته شده و روغن زیتون و پودر پیاز داخل یک کاسه بریزید و با همزن دستی بزنید تا تخم مرغ ها از لختگی خارج شود و بعد آرد و بیکینگ پودر را نیز به مواد اضافه کنید و هم بزنید و بعد سیب زمینی و کدو را داخل کاسه ریخته و مخلوط مواد تخم مرغی را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مرحله سوم: پخت کوکو در فر
در ادامه باید داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و مواد کوکو را به صورت یکنواخت پخش کنید و در فر از قبل گرم شده به مدت ۱ ساعت با دمای ۱۸۰ بگذارید تا پخته شود و در ۱۰دقیقه انتهای کمی پنیز پیتزا اضافه کنید و داخل فر قرار دهید تا پنیر ذوب و طلایی شود و می توانید به دلخواه نیز داخل تابه دو طرفه نیز بریزید و بگذارید تا سرخ شود. نوش جان
طرز تهیه کوکو سیب زمینی خام ساده و مجلسی بسیار خوشمزه
یکی از انواع کوکوهای معروف و پر طرفدار ایرانی است که یکی از روش های تهیه کوکو سیب زمینی محسوب می شود. در این سیب زمینی به صورت خام …
فوت و فن های  دستور پخت کوکو کدو سبز با پنیر پیتزا
پیازچه قسمت سفید را بریزید.
به دلخواه می توانید از ۱ ق جای خوری پول بیبر یا فلفل چیلی استفاده کنید.
می توانید داخل توستر یا سولاردم نیز با دمای ۱۶۰ درجه بگذارید تا پخته شود.
بیکینگ پودر برای پف بیشتر کوکو می باشد.
می توانید روغن را حذف کنید و یا از روغن مایع استفاده کنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره