ریزه کاری های تهیه کیک پایه میوه ای
آخرین خبر/ این کیک همه کاره میشه عصای دستتون😅😍👌
هم میتونین ساده درست کنین ، هم با هر میوه ای که توی خونه داری میتونی دست به کار شی و درستش کنی 😋👌
مواد لازم برای کیک میوه ای :
تخم مرغ ۴ عدد ( من توی ویدیو نصف دستور درست کردم )
شکر یک پیمانه
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
روغن نصف پیمانه
ماست نصف پیمانه
آرد ۲ پیمانه
بکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
❌ دقت کنید میوه هاتون شل و آبکی نباشن وگرنه کیکتون خمیر میشه . حتما هم میوه ها رو فقط روی مایه کیک بچینین و کامل قاطیش نکنین . برش ها رو هم خیلی کلفت نزنین که سنگین بشه
❌ حتما مرحله هایی که گفتم و مدت زمان هم زدن رو رعایت کنید وگرنه کیکتون پف نمیکنه یا سفت میشه .
👈 در فر از قبل گرم شده به مدت حدودی ۳۵ تا ۴۵ دقیقه تا زمانی که سیخ چوبی از کیک تمیز در بیاد .
✅ فر گازی ۱۷۰ درجه سانتیگراد
✅ فر برقی ۱۶۰ درجه سانتیگراد
✅ توستر و سولاردوم ۱۵۰ درجه سانتیگراد
❌این درجه ها حدودی هستن و کاملا بستگی به قلق فر خودتون داره .
✅ سایز قالب میان تهی گرد ساده ۲۲ سانت ، یا قالب میان تهی ۲۵ سانت ، یا قالب مستطیلی ۲۰ در ۳۰ خوبه . اگه هم مثل من همه ی مواد رو نصف کردین توی قالب لوف ۲۰ در ۱۲ میتونین درست کنین ..
ویدئو از cakeby.zizi