نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

طرز تهیه ساندویچ تنوری

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ مواد داخلی سلیقه ای 
ژامبون 
ذرت 
قارچ 
فلفل دلمه رنگی (فلفل سیاه و اویشن )
.

اب ۱۳۰گرم
خمیرمایه ۵گرم
نمک ۱۰گرم
شکر ۱۰گرم
روغن۵۰گرم
ارد ۲۵۰گرم
.تخم مرغ و کنجد برای رومال
.
خمیر ساندویچ تنوری رو میتونید مثل من بپیچید یا مثل پیراشکی بپیچید که پیتزا کالزونه طوری بشه 
.
من ی دونه درست کردم شما میتونید تو سایزهای کوچیک و تک نفره هم درست کنید 
.

دمای ۱۸۰درجه ۲۰تا ۲۵دقیقه 
برای اینکه رویش طلایی بشه ۵دقیقه اخر دما از بالا (گریل )روشن کنید 
منبع: amenehkazemi.ak

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره