22
4
5.2K
22
4
5.2K
آخرین خبر/ مواد داخلی سلیقه ای
ژامبون
ذرت
قارچ
فلفل دلمه رنگی (فلفل سیاه و اویشن )
.
اب ۱۳۰گرم
خمیرمایه ۵گرم
نمک ۱۰گرم
شکر ۱۰گرم
روغن۵۰گرم
ارد ۲۵۰گرم
.تخم مرغ و کنجد برای رومال
.
خمیر ساندویچ تنوری رو میتونید مثل من بپیچید یا مثل پیراشکی بپیچید که پیتزا کالزونه طوری بشه
.
من ی دونه درست کردم شما میتونید تو سایزهای کوچیک و تک نفره هم درست کنید
.
دمای ۱۸۰درجه ۲۰تا ۲۵دقیقه
برای اینکه رویش طلایی بشه ۵دقیقه اخر دما از بالا (گریل )روشن کنید
منبع: amenehkazemi.ak