نماد آخرین خبر

طرز تهیه سوپ شیر و قارچ به همراه اصول پخت و نکات اساسی

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
طرز تهیه سوپ شیر و قارچ به همراه اصول پخت و نکات اساسی

باشگاه خبرنگاران/ سوپ اغلب به عنوان پیش غذا در سفره ها گنجانده می شود که نقش مهمی در باز شدن اشتها دارد. شکل امروزی سوپ ها قدمت زیادی نداشته و مربوط به قرن نوزدهم می باشند. با قارچ می توان انواع سوپ مانند سوپ قارچ با سس، سوپ قارچ با خامه، سوپ شیر و قارچ و ... آماده کرد. در این مطلب "طرز تهیه سوپ شیر و قارچ" و نکات اساسی آن برای شما عزیزان گفته می شود.

مواد لازم برای تهیه سوپ شیر و قارچ

  • قارچ: یک پیمانه
    پیاز: یک عدد
    آرد سفید: 3 قاشق غذاخوری (حتما الک شده باشد)
    کره: 25 گرم (حدود یک چهارم کره های معمولی)
    عصاره مرغ/ آب مرغ: یک بسته کوچک/ یک لیوان
    شیر: چهار لیوان (اگر شیرتان پرچرب باشد، بهتر است)
    خامه: یک لیوان (استفاده از خامه کاملا متغیر و به سلیقه شماست)
    نمک و فلفل سیاه: به میزان دلخواه

طرز تهیه سوپ شیر و قارچ به همراه اصول پخت و نکات اساسی

طرز تهیه سوپ شیر و قارچ بسیار خوشمزه

  • مرحله اول: پوست پیاز را تمیز کرده و به شکل نگینی و ریز خرد می کنیم.
  • مرحله دوم: قابلمه را برداشته و کره را در داخل آن گذاشته تا آب شود، در ادامه پیازها را اضافه می کنیم تا با کره کمی تفت بخورند و طلایی رنگ بشوند.
  • مرحله سوم: قارچ ها را برداشته و تمیز می شوییم و به پیازها اضافه می کنیم.
  • مرحله چهارم: نمک و فلفل سیاه را به مواد اضافه می کنیم و تا زمانی که آب قارچ کشیده شود تفت می دهیم.
  • مرحله پنجم: آرد را براشته و کم کم به مواد می افزاییم تا مواد باهم به طور کامل تفت بخورند.
  • مرحله ششم: عصاره مرغ یا آب مرغ را به موادمان اضافه می کنیم و در این حین مواد را مخلوط می کنیم.
  • مرحله هفتم: در ادامه طرز تهیه سوپ شیر و قارچ، شیر را به مواد افزوده و هم می زنیم.
  • مرحله هشتم: شعله را کم کرده و می گذاریم تا سوپ مان غلیظ شود. یادتان باشد که اگر سوپ خیلی غلیظ شد می توانید به آن آب جوش اضافه بکنید.
  • مرحله نهم: در انتها خامه را در ظرف جداگانه ای میزنیم تا صاف و یکدست شود بعد به آرامی به موادمان اضافه می کنیم در این حین سوپ مان را هم می زنیم.
  • مرحله دهم: هنگامی که سوپ مان یکی دو تا جوش زد بلافاصله از روی حرارت بر می داریم.

طرز تهیه سوپ شیر و قارچ به همراه اصول پخت و نکات اساسی

 طرز تهیه سوپ شیر و قارچ ما به پایان رسید. سوپ ما حاضر است. می توانید سوپ را در ظرف مورد نظر کشیده و با قارچ، جعفری یا پیازچه خورد شده و هر سبزی دلخواه تزئین کنید.

نکات مهم و اساسی در تهیه سوپ شیر و قارچ

  1.  برای جلوگیری از گلوله گلوله شدن آرد باید آن را کم کم به مواد اضافه کرده و هم بزنیم.
  2. همانطو که اشاره شد حتما قبل از استفاه آرد آن را دو بار الک بکنیم.
  3. حتما خامه را در ظرفی جداگانه به صورت کامل زده و به سوپ اضافه می کنیم تا بریده بریده نشود.
  4.  استفاده از خامه در این نوع سوپ کاملا اختیاری است و در صورت تمایل می توانید اصلا اضافه نکنید.
  5.  کره را باید در حرارت کم تفت بدهیم که مبادا کره بسوزد.
  6.  برای ظاهر بهتر سوپ بهتر است که حرارت را کم کنیم تا قارچ ها له نشوند.
  7.  استفاده از شیر پرچرب باعث خوشمزه گی بیشتر سوپ مان خواهد شد.
  8.  در صورت استفاده از عصاره مرغ می بایست نمک کمتری به سوپ اضافه کنیم چون خود عصاره مرغ شور است و اینکار باعث شور شدن سوپ مان می شود.
  9. در صورتی که به آب مرغ یا عصاره مرغ دسترسی نداریم، می توانیم به جای آن از یک لیوان آب استفاده بکنیم.
  10. برای تمیز کردن و شستن قارچ ها هرگز آن ها را در آب نمی ریزیم چون قارچ ها به راحتی آب را جذب کرده و هنگام پخت آب می اندازند. بهترین روش استفاده از دستمال حوله ای تمیز برای تمیز کردن گرد و غبار و کثیفی قارچ هاست که بعد از اینکار باید قارچ ها را به آرامی و یکی یکی با آب بشوییم.

طرز تهیه سوپ شیر و قارچ به همراه اصول پخت و نکات اساسی

در این جا باید اشاره کرد که در طرز تهیه سوپ شیر و قارچ می توان برای غنی تر کردن این سوپ طبق سلیقه از سینه مرغ، سبزیجات مختلف نظیر هویج، ذرت و کرفس نیز استفاده کرد.  یکی از پرطرفدار ترین پیش غذاها در بین خانواده های ایرانی انواع سوپ ها می باشد که مخصوصا با شروع ماه رمضان خیلی از خانواده ها ترجیح می دهند که سر سفره هایشان سوپ یا آش داشته باشند. یکی از انواع سوپ های مغذی و مقوی، سوپ شیر و قارچ است که شامل املاح و ویتامین های مورد نیاز برای سیستم دفاعی بدن بوده و می تواند در روند بهبود بیماری موثر واقع شود. این سوپ یکی از سوپ های بسیار خوشمزه است که به عنوان پیش غذا برای مهمان، شام، در زمان سرماخوردگی و … استفاده می شود.

طرز تهیه سوپ شیر و قارچ به همراه اصول پخت و نکات اساسی

از مواد اصلی استفاده شده در آماده کردن این سوپ، قارچ، شیر و خامه می باشد. قارچ یکی از مواد غذایی کم کالری با ارزش غذایی بالا است که خوردن آن باعث احساس سیری در فرد می شود و همانطور که می دانید شیر نیز فواید خیلی زیادی برای سلامتی انسان دارد. طرز تهیه سوپ شیر و قارچ بسیار راحت و آسان بوده و گزینه بسیار مناسبی برای فصل سرما می باشد. در این مطلب طرز تهیه سوپ شیر و قارچ و نکاتی که در طبخ این سوپ خوشمزه مهم و اساسی است برای دوستان گفته شد، امیدواریم که این سوپ را تهیه کرده و از خوردن آن راضی و خشنود باشید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره