نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

طرز تهیه سوپ جو پوست کنده با مرغ به‌روش رستورانی

منبع
خراسان
بروزرسانی
طرز تهیه سوپ جو پوست کنده با مرغ به‌روش رستورانی

خراسان/ حتماً با سوپ‌های جو خوشمزه‌ای در رستوران‌ها مواجه شده اید که رنگ و طعم خاصی دارد. در این مطلب به سراغ آموزش تهیه این سوپ جو پوست کنده قرمز رستورانی خیلی خوشمزه رفتیم که به‌عنوان پیش غذا یا حتی یک شام سبک عالی است.
 
 مواد لازم
جو پوست کنده یک پیمانه
جو پرک یک چهارم پیمانه
نصف سینه مرغ

هویج ۲ عدد
سبزی سوپ ۱۰۰ گرم (تقریبا به اندازه یک مشت)
پیاز  یک عدد بزرگ
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
ادویه‌  (نمک، زردچوبه، فلفل سیاه یا قرمز) به میزان لازم
 آب مرغ صاف شده
  پیاز،نمک،فلفل و زردچوبه و‌ پودر سیر برای پخت جداگانه مرغ
جعفری خرد شده به دلخواه
زرشک در صورت تمایل و دلخواه

دستور پخت این سوپ خوشمزه:
   گوشت مرغ را با پیاز،نمک،زردچوبه و فلفل سیاه می پزیم.

   جو پوست کنده را از 6 ساعت قبل خیس می‌کنیم یا اگر زمان نداریم یکی دو ساعت با آب جوش خیس می‌کنیم.
  پیاز را با ادویه  تفت می‌دهیم و هویج رنده شده یا نگینی شده را اضافه می‌کنیم؛ کمی که تفت خورد رب را می‌ افزاییم و می‌گذاریم تا رنگ باز کند.سپس جو را می‌ریزیم و کمی آب اضافه می کنیم، در این مرحله 2 ساعت زمان می‌دهیم تا جو پخته شود. در این فاصله گوشت مرغ پخته شده را ریش می‌کنیم.
   بعد  از 2 ساعت نمک و گوشت مرغ و آب مرغ را که از صافی رد کردیم به قابلمه اضافه می‌کنیم و وقتی سوپ لعاب داد و جا افتاد در آخر جعفری خرد شده، زرشک تفت داده شده و آب لیمو را اضافه می کنیم.10 دقیقه بعد سوپ ما آماده است.
نکته‌ها:
* توصیه می‌شود برای کیفیت بهتر حتما از جو پوست کنده استفاده شود.
* دقت کنید که قابلمه مناسب انتخاب کنید چون حجم جو بعد از پخت زیاد می‌شود؛ در واقع یک پیمانه جو نپخته برابر با دو پیمانه جو‌ پخته می‌شود.
* هر چقدر آب مرغ استفاده شده در سوپ بیشتر باشد سوپ خوشمزه‌تری خواهیم داشت.
* اگر این سوپ را برای سرماخوردگی تهیه می‌کنید، بهتر است از تفت دادن مواد صرف‌نظر کنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره