نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
  2. برگزیده
آشپزی من

فوت و فن مزه دار کردن و پخت ماهى زبان؛ کمیاب ترین ماهى خلیج فارس

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ در این ویدئو با نحوه پاک کردن و مزه دار کردن و پخت ماهى زبون یا زبان کمیاب ترین ماهى خلیج فارس آشنا می‌شوید.

نکته : این ماهى چون خیلى ظریفه با یه چاقو کوچیک باید تمیز شه .

نکته : پوست ماهى رو به هیچ وجه جدا نکنید، مثل این میمونه که شما یه خیار ریز و ترد رو پوست بگیرید

نکته : قبل از سرخ کردن به ماهى فقط نمک و زرد چوبه بزنید

پودر سوخارى یا آرد اصلا نیازى نیست . واقعا حیفه بخواى به ماهى آرد بزنید .

نکته : لطفا هیچ مدل ماهى رو زیاد نشویید .

براى شستشوى این ماهى 

ماهیها را در ظرفى که مقدارى آب در آن هست ، وارد کرده که پولک ماهى در آب جدا شود .

سپس ماهى ها را خارج و در آبکش قرار داده تا کمى آبش گرفته شود .

نکته : مدت نگهدارى این ماهى بصورت منجمد ٦ ماه میباشد.

این ماهی علاوه بر اینکه محبوب ما بومیان است، طرفدارهاى زیادى در ژاپن ، اروپا و امریکا نیز دارد .

ویدئو از پیج:

Rafatbanoo.chef

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره