29
3
4.7K
آخرین خبر/ مواد لازم:
سیب زمینی ۴ عدد
پودر نشاسته ذرت نصف پیمانه
نمک
زردچوبه
فلفل سیاه
۱ دسته شوید خرد شده
۲ حبه سیر
نصف پیمانه پودر نشاسته ذرت
✳️ پودر نشاسته ذرت انسجام سیبزمینی رو بیشتر میکنه و مانع از وا رفتن اون تو روغن میشه.
✳️۲۰ دقیقه داخل فریزر یا ۳۵ دقیقه داخل یخچال بزارید اینکار هم مانع از وا رفتن میشه هم روغن خیلی کمتری جذب میکنه.
✳️ هرگز برای سرخ شدنش از روغن زیاد استفاده نکنید با روغن کم همه طرفش رو سرخ کنید.
اگر نیاز بود حین کار باز کمی روغن اضافه کنید.
✳️روی دستمال آشپزخونه بزارید تا روغن اضافیش گرفته👌