نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

طرز تهیه کراکت مرغ با پنیر و سیب زمینی

منبع
نمناک
بروزرسانی
طرز تهیه کراکت مرغ با پنیر و سیب زمینی

نمناک/ کراکت مرغ و پنیر به عنوان یک غذای متنوع و جدید برای میهمانی و وعده خانواده، پیشنهاد خوبی است برای افرادی که دوست دارند یک غذای ساده و جدید با مرغ بپزند. 

مواد لازم  میزان لازم 
سینه مرغ 1 عدد
سیب زمینی 2 عدد
جعفری ساطوری 2 قاشق غذا خوری

پنیر پیتزا 200 گرم
پیاز 1 عدد
سیر  یک حبه
پودر آویشن 1/2 قاشق چای خوری
پودر پاپریکا 1 قاشق چای خوری
پودر سیر  2/1 قاشق چای خوری
تخم مرغ 2 عدد
آرد سوخاری 1 پیمانه
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
چوب دارچین 1 تکه


طرز تهیه کراکت مرغ با پنیر
مرحله اول : 

برای انجام دستور کراکت مرغ و سیب زمینی با پنیر پیتزا ابتدا داخل یک قابلمه مناسب مرغ را با مقداری آب روی حرارت بگذارید.

مرحله دوم : 

یک عدد پیاز را بصورت خلالی درشت خرد کنید و به همراه یک حبه سیر به مرغ درحال پخت اضافه کنید. 

مرحله سوم : 

نمک٬فلفل٬ زردچوبه و چوبه دارچین را نیز به مرغ و پیاز اضافه کنید و اجازه دهید تا کامل بپزد. 

مرحله چهارم : 

تا اتمام پخت مرغ ها سیب زمین ها را خوب بشورید و داخل آب بریزید تا آبپز شود.

مرحله پنجم : 

از آنجاییکه این غذا یکی از موارد لیست غذا با مرغ ریش ریش و پنیز پیتزاست، پس از پخت مرغ آن را به صورت ریش ریش خرد کنید و در ظرف مناسبی بریزید.

مرحله ششم :

سیب زمینی های پخته شده را نیز پوست بگیرید و با کمک گوشت کوب کامل له کنید و به مرغ ها اضافه کنید. 

مرحله هفتم : 

باقی ادویه ها که شامل (نمک٬فلفل٬ پودر سیر٬ آویشن٬ پاپریکا) می شود را به مرغ ها اضافه کنید.

مرحله هشتم : 

جعفری که از قبل پاک کرده، شسته و ریز ریز خرد کرده اید را به این مواد کراکت مرغ و سیب زمینی اضافه کنید. 

مرحله نهم : 

یکی از تخم مرغ ها را به مواد کراکت اضافه کنید. 

مرحله دهم : 

پنیر پیتزا را نیز به مواد این غذای خوشمزه با مرغ اضافه کنید سپس شروع به ورز دادن مواد بکنید تا با یکدیگر کاملا ترکیب شوند. 

مرحله یازدهم : 

حالا از مواد آماده شده کراکت به اندازه یک گردو برداشته و به شکل لوله ای در بیاورید؛ تمامی مواد را به همین شکل آماده کنید.

مرحله دوازدهم : 

در یک ظرف یک عدد تخم مرغ بشکنید و مواد را ابتدا در تخم مرغ بغلطانید.

مرحله سیزدهم : 

آرد سوخاری را نیز در ظرف مناسب دیگری بریزید. پس از غلطاندن کراکت ها در تخم مرغ، سپس آنها در آرد سوخاری بغلطانید و با روغن زیاد و مناسب سرخ کنید.

مرحله چهار دهم : 

پس از اینکه کراکت ها کاملا طلایی شدند، آن ها را از روغن خارج کرده و در صافی یا روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها به خوبی گرفته شود.

کراکت مرغ و پنیر شما آماده است و میتوانید به عنوان یک غذای فست فودی سالم خانگی آن را برای اعضای خانواده و میهمانان خود سرو کنید؛ نوش جان.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره