"املت اسفناج" یک صبحانه سریع و مقوی

برترین ها/ اکثر غذاهایی که برای صبحانه در ایران مصرف میشود معمولا محدود است و همین امر تمایل به خوردن صبحانه را کاهش میدهد.
برای اینکه میل به خوردن صبحانه را در خود تقویت کنید چند راه دارید. مثلا اینکه شبها سبکتر شام بخورید تا صبح روز بعد گرسنه از خواب بیدار شوید. اما یکی از راههای خوب دیگر ایجاد تنوع در وعده غذایی صبح است. املت اسفناج یکی از این پیشنهاد های خوشمزه است.
طرز تهیه املت اسفناج
نصف پیمانه آرد را الک کرده، با مقداری نمک مخلوط کنید. یک عدد تخم مرغ را با یک پیمانه ماست، یک قاشق آب و یک قاشق روغن مخلوط کنید. حالا مخلوط آرد و نمک را به آن اضافه کنید و هم بزنید.۵۰۰ گرم اسفناج پخته و را همراه نوک قاشق جوز هندی رنده شده به این مواد بیفزایید.
به این ترتیب مایه املت آماده میشود. روغن را درتابه نچسبی بریزید و سه عدد پیازچه را در آن کمی تفت دهید. یک پیمانه خامه به همراه چهار قاشق سوپخوری ماست شیرین و یک قاشق سوپخوری پنیر پیتزای رنده شده را با هم مخلوط کنید. حالا مخلوط تخم مرغ را در تابه بزرگ روغنی بریزید و بعد از سه دقیقه مخلوط اسفناج را همراه تکههای نان به آن اضافه کنید و روی همه مواد خامه را اضافه کنید و درب آن را بگذارید.