تکنیک طلایی برای اندازه بودن نمک خیارشور
خراسان/ شاید برای شما سوال باشد نمک لازم برای ظرف خیارشور چقدر است تا خوشمزه باشد و خراب نشود؟ برای این کار یک تکنیک طلایی به نام «تخم مرغ شناور» وجود دارد که گام به گام اجرا میکنیم:
اول مقدار آبی را که برای خیارشور لازم داریم در یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید. بعد از اینکه آب به جوش آمد، حرارت را خاموش
می کنیم و صبر می کنیم تا آب کاملا سرد شود. همان طور که می دانید برای خیارشور
نمی توانیم از آب شیر اسفاده کنیم چون موجب کپک زدن و فاسد شدن خیارشور خواهد شد.
آب خنک شده را در دبه پلاستیکی یا ظرف شیشه ای می ریزیم و مقداری نمک اضافه می کنیم و هم می زنیم تا نمک در آب حل شود. سپس یک تخم مرغ را تمیز می شوییم و آن را در محلول آب و نمک می اندازیم. توجه کنید سعی کنید از تخم مرغ تازه برای این کار استفاده کنید.
اگر تخم مرغ در ته ظرف محلول آب و نمک قرار گرفت نمک محلول کم است و باید مقداری نمک اضافه کنید. اما اگر تخم مرغ روی سطح ظرف محلول آب و نمک قرار گرفت، نمک محلول زیاد است و باید مقداری آب جوشیده سرد شده اضافه کنید. اگر هم تخم مرغ در وسط محلول آب نمک شناور ماند، نمک محلول شما کاملا عادی و اندازه است.