فتوچینی یکی از پاستاهای خوشمزه و پرطرفداره
آخرین خبر/ خیلی سریع و راحت آماده میشه و وقتی زمان کم داری یکی از بهترین گزینه هاست.
بهترین سخن آن است که هم خسته کننده نباشد و هم اندک نباشد . امام علی (ع)
برای ۳ نفر
سینه مرغ ۱ عدد
سیر ۲ حبه (یا پودر سیر)
پاستا فتوچینی ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم (نصف بسته)
خامه ۱۰۰ گرم (نصف پاکت)
آب مرغ یا ترکیب عصاره مرغ با آب ۱ تا ۱.۵ لیوان
نمک و فلفل به میزان لازم
جعفری خرد شده به میزان لازم
پنیر پارمسان ۲ ق غ
سینه مرغ رو مکعبی خرد کردم و با کمی کره و روغن تفت دادم . سیر رنده شده (یا پودر سیر ) و فلفل سیاه هم ریختم . خامه صبحانه رو اضافه کردم و ترکیب کردم . خامه گرم شد ، آب مرغ یا ترکیب عصاره مرغ با اب رو اضافه کردم . من عصاره استفاده کردم ، دیگه نمک نریختم . در تابه رو گداشتم تا مرغ بپزه .
داخل قابلمه آب جوش همراه نمک ریختم و پاستا رو اضافه کردم و گذاشتم بپزه و بعد آبکش کردم .
پاستای آبکش شده رو به ترکیب مرغ و خامه اضافه کردم و ۵ دقیقه روی حرارت موند و در آخر به دل خواه کمی پنیر پارمسان و جعفری خرد شده ریختم و حرارت رو خاموش کردم و در دیس کشیدم .
برگرفته از صفحه: masoumehrasouli