روش تهیه ناگت مرغ خانگی
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرین خبر/ مواد لازم :
فیله مرغ ۵۰۰ گرم
پتیر پیتزا ۱۵۰ گرم
سس کچاپ ۲ ق
سس خردل ۲ ق
نان تست ۲ عدد
پودر سوخاری
شیر ۱/۴ لیوان
نمک و فلفل
سیر ۲ حبه
آرد سفید
تخم مرغ
پاپریکا
پیاز
آخرین خبر/ مواد لازم :
فیله مرغ ۵۰۰ گرم
پتیر پیتزا ۱۵۰ گرم
سس کچاپ ۲ ق
سس خردل ۲ ق
نان تست ۲ عدد
پودر سوخاری
شیر ۱/۴ لیوان
نمک و فلفل
سیر ۲ حبه
آرد سفید
تخم مرغ
پاپریکا
پیاز