نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

طرز تهیه رامن غذای ملی ژاپنی با طعمی لذیذ

منبع
نمناک
بروزرسانی
طرز تهیه رامن غذای ملی ژاپنی با طعمی لذیذ

نمناک/ “رامن” غذای معروف ژاپنی است که در سطح بین المللی معروف است.این غذا تجربه ی طعم جدیدی برای شما خواهد بود.
مواد لازم برای رامن (غذای معروف ژاپنی)
سیر:3 تا 4حبه
رب گوجه فرنگی :به میزان لازم
نودل :یک بسته
پیازچه :1عدد

هویج :1عدد
فلفل :به میزان لازم
کره (یا روغن(اختیاری)) :1قاشق غذاخوری
نمک :به میزان لازم
طرز تهیه رامن (غذای معروف ژاپنی)
ابتدا به اندازه لازم آب را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.
نودل را در آب جوش بریزید ، سپس هویج ، پیازچه و سیر را خرد کرده و بعد از این که نودل ها کمی نرم شد اضافه نمایید.
در ادامه یک قاشق رب گوجه را افزوده و خوب هم بزنید تا حل شود. نمک و فلفل را اضافه کنید و 3 دقیقه دیگر بپزید.
در آخر کره را بیافزایید و بعد از حل شدن آن نودل را از روی حرارت بردارید و با مقداری پیازچه و هویج تزیین کرده و میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد رامن
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
رامن را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره