نماد آخرین خبر

ترفند طلایی برای نگهداری طولانی انار با پوست 

منبع
خراسان
بروزرسانی
ترفند طلایی برای نگهداری طولانی انار با پوست 

خراسان/ انار خاصیت ضد التهابی دارد، درد مفاصل را تسکین می‌دهد؛ فیبر موجود در انار به شما کمک می‌کند تا روده‌های سالمی داشته باشید و باعث کاهش فشار خون می‌شود؛ اما نگهداری از آن برای طولانی مدت ترفندهایی دارد که باید مرورش کنیم  
انار، این نوبرانه فصل پاییز یکی از پرطرفدارترین و خوشمزه‌ترین میوه‌هایی است که در طعم‌های مختلفی مناسب با هر ذائقه‌ای یافت می‌شود. میوه انار با خواص فراوا نش به تنهایی به روش‌های مختلفی خورده می‌شود. از انار در تهیه انواع دسر، سالاد و غذا استفاده می‌شود. نگهداری صحیح و اصولی انار باعث ماندگاری بیشتر این میوه می‌شود. به گزارش «گفتنی»، در این بخش به ۳ ترفند طلایی برای نگهداری انار با پوست به مدت طولانی در خانه اشاره خواهیم کرد. 
  
روش اول | استفاده از روغن نباتی
یکی از روش‌های بسیار ساده و در دسترسی که به شما کمک می‌کند تا انار را برای مدت طولانی‌تری در خانه نگهداری کنید استفاده از روغن نباتی است. در این روش نگهداری کافی ا‌ست که پوست انار را با مقداری روغن نباتی چرب کنید. تمام نقاط وسطح پوسته انار را با لایه نازکی روغن نباتی بپوشانید سپس انارهای چرب شده را درون پلاستیک قرار دهید و در مکانی خشک و خنک نگه‌داری کنید. در این روش بهتر است برای نگهداری در مدت زمان بیشتر انار را در یخچال نگهداری کنید. روغن از خشک شدن پوست انار جلوگیری می‌کند و باعث می‌شود انار رطوبتش را از دست ندهد. پلاستیک مانعی می‌شود تا پوست انار در مجاورت   هوا قرار نگیرد و مدت زمان بیشتری چرب بماند. با استفاده از این روش انار را تا چند ماه می‌توانید درون یخچال نگهداری کنید.
 

روش دوم| استفاده از جاذب‌ها
در دومین روش برای نگهداری انار با پوست می‌توانید از جاذب‌ها کمک بگیرید که موجب جذب اتیلن می‌شوند. این جاذب‌ها از مواد مختلفی مانند کربن فعال یا کاغذ نیمه‌سودایی تشکیل شده‌اند. این جاذب‌ها در یخچال در کنار انار قرار می‌گیرند تا از فساد زودرس میوه جلوگیری کنند. حتما در این روش نگهداری نیز توجه داشته باشید انارهایی را که پوستشان زخمی است یا ترک دارند، از سایر میوه‌ها جدا کنید. انارها را کاملا خشک کنید و آن‌ها را درون سبد مناسبی یا در قسمت جامیوه‌ای یخچال به همراه اتیلن‌ها نگهداری کنید. با کمک این روش انارهای شما ۲-۳ هفته تازه و شاداب می‌مانند. 
 
روش سوم | نگهداری سنتی انار در گودال
در گذشته باغداران به دلیل نبود امکانات کافی از روش‌های سنتی و ساده‌ای برای نگهداری از محصولاتشان کمک می‌گرفتند. اگر شما مکانی دارید که می‌توانید از این روش کمک بگیرید جالب است که بدانید با این روش حدود ۴ ماه می‌توانید انارها را تازه و شاداب نگهداری کنید. برای نگهداری انار در گودال باید گودالی به اندازه حجم انارهایتان حفر کنید. ته گودال را با کمک سنگ‌های رودخانه‌ای بپوشانید. انارها را روی آن‌ها بچینید و با برگ‌های چنار روی آن‌ها رابپوشانید سپس لایه دیگری از انار را روی برگ‌ها بچینید و این کار را تا پایان یافتن میوه ها ادامه دهید. اگر مقدار انارهایتان کمتر است یا فضای کافی برای این کار ندارید، می‌توانید انارها را درون صندوق چوبی بچینید. روی آن‌ها برگ‌های چنار قرار دهید و لایه دیگری از میوه روی برگ‌ها بچینید. اطراف صندوق را با گل یا کاهگل به خوبی بپوشانید. در این روش نیز انارها به مدت 3-4 ماه تازه و شاداب می مانند. 
 
  بهترین روش نگهداری انار دانه شده در فریزر
1  در این روش برای سهولت در میل کردن انار می‌توانید انارها را دانه کنید. برای بالاتر رفتن سرعت و روند یخ زدن می‌توانید ته یک سینی کاغذ روغنی پهن کنید.
2لایه نازکی از انارهای دانه شده را روی کاغذ روغنی بریزید، توجه داشته باشید که بهتر است دانه‌های انار کمی از یکدیگر فاصله داشته باشند.
3سینی را ۳۰تا۶۰ دقیقه درون فریزر قرار دهید تا دانه‌ها نیمه منجمد شوند. حال دانه‌های نیمه یخ زده را درون زیپ‌کیپ یا پلاستیک فریزر قرار دهید و در آن را محکم ببندید و در فریزر نگهداری کنید.
4 با این روش به راحتی تا ۶ ماه می‌توانید انار را به صورت تازه درون فریزر نگهداری کنید. توجه داشته باشید که در زمان فریز کردن دانه‌های انار اگر دانه‌ای له   یا خراب را مشاهده کردید آن را جدا کنید.
 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره