نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

خواص بی‌نظیر و طرز تهیه دمنوش پونه 

منبع
خراسان
بروزرسانی
خواص بی‌نظیر و طرز تهیه دمنوش پونه 

خراسان/ پونه گیاهی خوشبو‎ است که خواص بسیار زیادی دارد. در طب سنتی مصرف دمنوش پونه به عنوان یکی از بهترین نوشیدنی‌ها برای سلامت بدن، به منظور درمان بسیاری از بیماری‌ها و پیشگیری از مشکلات مختلف مانند عفونت ویروسی توصیه می‌شود. البته خواص دمنوش پونه بیشتر از این‌هاست؛ برای مثال مصرف منظم این دمنوش سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند و در بهبود عملکرد اندام‌ها نیز تاثیر دارد. دمنوش پونه هم باعث ضدعفونی و تقویت ریه‌، پیشگیری و درمان عفونت، بهبود اختلالات گوارشی، بهبود دردهای مفصلی، پیشگیری از عفونت رحم و تنظیم سیکل قاعدگی می‌شود.
    طرز تهیه دمنوش پونه
برای استفاده از حداکثر خواص دمنوش پونه کافی است که این نوشیدنی را به شکل صحیح آماده کنید. مواد لازم برای دمنوش عبارت‎اند از: برگ تازه پونه به مقدار کافی، آب و عسل. برای تهیه هم مراحل زیر را انجام دهید: 
1. برای تهیه دمنوش پونه می‌توان از برگ‌های تازه و شسته شده یا برگ خشک پونه استفاده کرد. 
2. در مرحله اول باید برگ‌ها را به همراه آب‌جوش در قوری ریخت.
3. سپس قوری را به مدت 15-10 دقیقه روی حرارت قرار داد تا دم بکشد.

4. بعد از تغییر رنگ آب و خارج شدن عصاره از برگ‌های پونه دمنوش آماده مصرف است.
5. بهترین شیرین‌کننده برای دمنوش پونه عسل است اما در صورت تمایل می‌توان از قند و شکر هم استفاده کرد.
 در ضمن میزان مجاز مصرف این دمنوش 2 فنجان در روز است. 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره