نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

ترفند متورم نشدن خوراکی‌های داخل شیشه

منبع
خراسان
بروزرسانی
ترفند متورم نشدن خوراکی‌های داخل شیشه

خراسان/ بالای شیشه‌هایی که در آن‌ها زیتون، خیارشور، مربا و... نگه می‌دارید باید کمی خالی باشد. منظور فضای بین قسمت بالای مواد غذایی و لبه شیشه است. این فضا اجازه می‌دهد تا مواد غذایی خود را حفظ  کنند و متورم نشوند. اگر این فضا را در شیشه قرار دهید، شیشه و همچنین غذاهای داخل آن، سالم باقی می‌مانند. برای موادی با اسید کم حدود 25 تا 30 میلی‌متر و برای مربا و ژله هم حدود 3 میلی‌متر کافی است.  

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar