طرز تهیه سالاد باقلا خوشمزه و آسان

ستاره/ سالاد از پیش غذاهایی است که در ملل مختلف به شیوههای متفاوتی تهیه میشود. سالاد ایتالیایی، سالاد اسپانیایی و سالاد روسی تنها برخی از انواع سالاد هستند. معولا در تهیه سالاد سبزیجات مختلف با هم ترکیب میشوند البته در برخی از انواع سالاد مثل سالاد مرغ، گوشت هم جای دارد. این خوراکی هم میتواند به عنوان یک غذای رژیمی شما را سیر کند و هم به دلیل استفاده از مواد مختلف در تهیه آن، قابلیت تنوع بالایی دارد و میتواند در میهمانیهایتان به سفره شما، زیبایی بدهد. اگر اهل سالاد باشید؛ قطعا از سالاد باقالا خوشتان میآید. این سالاد ترکیبی از باقالا، ذرت و… است که به دلیل داشتن طعم خوبش؛ طرفداران زیادی دارد. در ادامه با طرز تهیه سالاد باقلا که مراحل آسانی هم دارد، آشنا میشوید. اگر اهل مزههای نسبتا ترش و تند هستید؛ این سالاد میتواند مناسب ذائقهتان باشد.
اصول اولیه و کلیدی در تهیه سالاد باقالا
بهتر است باقالای مورد استفاده برای تهیه این سالاد، ریز باشد تا زودتر پخته شود.
اگر طعم پنیر را در انواع غذاها میپسندید؛ میتوانید از پنیر فتا به همراه گوجهفرنگی خرد شده در تهیه این سالاد استفاد کنید.
برای تزئین سالاد باقلا میتوانید از سبزیجات خرد شده مثل شوید، استفاده کنید.
مواد لازم
باقالای تازه و سبز بدون پوست ۱۰۰ گرم
ذرت (بلال) ۴ عدد
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
سیر خرد شده ۲ حبه
سرکه یک تا ۲ قاشق چایخوری
فلفل قرمز تازه یک عدد
ریحان و نعنا خرد شده به اندازه لازم
نمک به اندازه لازم
روش تهیه:
قبل از هر چیز دانههای ذرت را با استفاده از یک چاقوی تیز، از چوب آن جدا کنید.
روغن زیتون، سیر خرد شده و دانههای ذرتی که در مرحله قبل آماده کردید؛ درون یک قابلمه ریخته و روی حرارت گاز قرار دهید.
ترکیب ذرت، سیر و روغن زیتون را حدود ۵ دقیقه، تفت بدهید.
در این مرحله باقالای سبز را به مواد اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه دیگر بپزد.
بعد از پختن باقلا، قابلمه رو از روی حرارت برداشته و فلفل قرمز، ریحان، نعنا، سرکه و نمک را به آن، اضافه کنید.
در آخر کمی از سالاد را مزه کنید و اگر فکر میکنید میزان ترشی یا نمک آن کم است، مقداری اضافه کنید.
سالاد باقلای شما آماده است. نوش جان!